Trajna Epilacija

Za trajnu epilaciju, Star Dermacare studio koristi najnoviji diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti. Kombinacija od tri talasne dužine omogućava efektivno uklanjanje standardnih dlaka (pri talasnoj dužini od 808 nm) i svetlih dlačica (talasna dužina od 755nm), kao i dlaka sa dubokim korenom (talasna dužina od 1064nm)

Tehnologija brzog prevlačenja sonde omogućava da se bezbolno postepeno povećava temperatura folikula dlake i okolnog tkiva, što dovodi do termičkog uništenja korena dlake i sprečava ponovni rast. Star Dermacare studio koristi isključivo mašine sertifikovane za evropsko odnosno nemačko tržište (naši aparati ne poseduju samo CE sertifikate i ateste Agencije za lekove Srbije, već i nemački TUV sertifikat koji govori o proverenosti i pouzdanosti njihovih tehničkih karakteristika).

Prednosti

Prednost trajne epilacije

Kratko traje i tretman je skoro bezbolan!

Prednost trajne epilacije

Mogu se ukloniti tamne i jake, kao i svetle i tanke dlačice što je do sada bila nemoguća misija!

Prednost trajne epilacije

Uspešno rešava problem urastanja dlačica!

Trajna epilacija
Trajna epilacija

Diodni laser je najmoderniji laser za trajnu epilaciju (od 1996. godine na tržištu). Američka asocijacija FDA ga je 2006. priznala kao laser za TRAJNO uklanjanje dlaka pored Aleksandrit lasera i NdYag lasera (IPL i SHR sistemi nisu priznati od FDA). Ovim laserom se skoro bezbolno mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica (čak i vrlo tanke dlake se uklanjaju aplikacijom visoke energije do 160 J/cm2).
Za razliku od SHR sistema od 808 nm čija se sonda sastoji od kvarc (xenon) lampe kao svetlosnog izvora energije sa filterima za talasnu dužinu 808nm, sonda diodnog lasera ima čist koherentan svetlosni zrak od 755, 808 i 1064 nm proizveden diodama. 

Naši aparati koriste DILAS diode, najpreciznije nemačke tehnologije (cena same diode koja se ugrađuje u sondu u Nemačkoj pod specifičnim tehničkim uslovima je 7500EU). Zbog toga termička energija ovog zraka je oko 5-10 puta jača od energije kvarz lampi od 808 nm. Osim toga sam laser ima mogućnost podizanja energije do 160J/cm2 što je mnogo više od uobičajenih 50J/cm2 za SHR sisteme. Rezultati tretiranja ovim laserom su 80% uklonjenih dlaka već za 4-6 tretmana, dok SHR sistem postiže te rezultate za 8-12 tretmana.

Velika prednost diodnog lasera u odnosu na IPL, SHR i ELOS tehnologiju je činjenica da su dlake trajno uklonjene.

Druga njegova prednost je mogućnost produženja trajanja impulsa od 5 do 400ms i povećanja energije do 160J/cm2 da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake. SHR sistem istom brzinom uklanja dlake kao i diodni laser, ali je zbog slabijeg termičkog efekta xenon lampe i manje energije period njihovog ponovnog oporavka oko godinu dana.

Dlake tretirane diodnim laserom se trajno uklanjaju posle 4 do 6 tretmana. Čak 80% dlaka će trajno biti uklonjene.

Kod nekih osoba broj tretmana može ići i do 10 i tu se najčešće radi o manje pigmentisanim i nešto tanjim dlačicama!

Veći broj tretmana biće potreban osobama sa hirzutizmom, policističnim jajnicima i drugim hormonalnim disbalansima, ali je ovo ipak najbolji način uklanjanja dlačica za njih!

 

Zakažite konsultaciju

Zainteresovani za naše usluge?

Zakažite konsultaciju

Popunite formu ispod, i neko od našeg osoblja će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na poverenju!