Biološki tretman

Biološki tj regenerativni tretman lica je intenzivan tretman koji uz pomoć preparata na bazi aktivnih sastojaka pružaju koži dodatnu negu. Kako bi se usporio proces starenja, poželjno je negu lica početi što ranije. U zavisnosti od načina života, starosne dobi, tipa kože ( suva, masna, mešovita, osetljiva , dehidrirana..), svakom tipu  kože je potreban specifičan tretman.

Stvoren je odredjeni broj tretmana koji su se odlično  pokazali u borbi sa spoljašnjim uticajima, umorom, procesom starenja.... Regenerativni tretmani usporavaju njeno starenje, gubitak svežine i elastičnosti, podiže se tonus kože, pomažu u regeneraciji  sitnih bora i proširenih pora I pomažu u neutralisanju fleka i mrlja na licu. 

Tretmani se odvijaju u nekoliko faza:

1. Čišćenje površinske nečistoće mlekom i tonikom.
2. Blagi piling odabran prema tipu kože kako bi se uklonile odumrle ćelije.
3. Ultrazvučno unošenje odgovarajućeg seruma kako bi preparat dospeo u dublje slojeve kože
4. U završnoj fazi tretmana se nanosi odgovarajuća revitalizirajuća maska u zavisnosti od potrebe kože. Tretman se završava stavljanjem hranljive kreme.
 

U ovu grupu tretmana spadaju tretmani hidratacije, anti-age tretmani, detoks tretmani kao i lifting tretmani. Za svaku vrstu biološkog tretmana se koriste različite linije proizvoda u zavisnosti od potreba i zahteva kože.

Zakažite konsultaciju

Zainteresovani za naše usluge?

Zakažite konsultaciju

Popunite formu ispod, i neko od našeg osoblja će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na poverenju!