Dubinski anti age tretman

Prvi tragovi godina na licu vide se već posle tridesete. Srećom, starenje kože se danas može znatno usporiti. Uz pomoć Dubinskog anti age tretmana pružićete vašoj koži sve ono što joj nedostaje.

Ovim tretmanom koža se podmlađuje prirodnim putem tako što podstiče regeneraciju, ublažava bore, a takođe ima lifting efekat na kožu. Održava se mladost i vitalnost kože, daje brza rešenja za sva oštećenja koja se vremenom pojavljuju na koži.

 

Dijamantska dermoabrazija u kombinaciji sa ultrazvučnim talasima, terapijom svetla PDT , hijaluronom i brižljivo odabranim mezoterapijskim koktelima (bez igle), vrlo brzo i lako donosi rezultate, koji su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Tretman je namenjen svim tipovima kože, najbolji efekat je vidiljiv na naročito starijim, dehidriranim i umornim kožama. Dubinski anti age tretman je neinvazivan, komforan tretman bez neželjenih efekata pa je samim tim preporučljiv i mladim osobama.

Preporučuje se serija od tri tretmana sa razmakom od 7 dana. Nakon završene serije  tretmana, preporučuje se jedan tretman mesečno radi održavanju postignutih rezultata. 

Tretman traje: 60min.

Zakažite konsultaciju

Zainteresovani za naše usluge?

Zakažite konsultaciju

Popunite formu ispod, i neko od našeg osoblja će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na poverenju!