Tretman lica fotonom

Terapija fotonom je  namenjena za ulepšavanje lica i tela, koristi prirodne talasne svetlosti, koje se prenose u LED, i u kožu. Studije pokazuju da svetlost ulazi u telo kao foton (energija) i apsorbuje se od fotoreceptora unutar ćelija. Terapija fotonom  balansira ton kože i poboljšava cirkulaciju. Svetlost je poznata po tome što pomaže kod nekih problema sa lepotom, na primer, sprečavanje stvaranja melaninskog pigmenta, borbe protiv akni i dermatitisa, i poboljšanja izgleda ožiljaka i bora.

Crvena - Jedna od najmoćnijih boja za povećanje cirkulacije krvi. Stimulirajte ćelije kože da izlučite kolagen kako biste postigli čvrstu i glatku teksturu. Crvena svetlost prodire 8-10mm pogodna je za bilo koju vrstu kože. Grejanje može poboljšati cirkulaciju krvi i hiperplaziju belančevine kolagena kako bi smanjile bore i učinile kožu elastičnijom i glatkom. Blaga talasna dužina je pogodna za predeo oko očiju i čelo.

Plava - Odličan efekat lečenja akni, ubijanje bakterija, poboljšanje osetljive kože. Plava svetlost koja prodire oko 0,5mm ima funkciju smirivanja protiv kožnih osipa; pogodna za kožu koja je osetljiva, masna i sa kožnim osipom. Može regulisati lučenje kože sebumom, efikasno se osloboditi akni, kako bi se postigao cilj ulepšavanja. Pored toga, plava svetlost je odlična za zatezanje opučtene kože.

Zelena - Anti-aging, za ukanjanje bora i finih linija, leči rane. Zeleno svetlo između crvene i plave svetlosti pogodno je za mešovitu  kožu. Može poboljšati funkciju naizmenične upotrebe ćelija i kiseonika i aktivirati funkciju mikrocirkulacije površine tela. Za opuštanje tela i kože, i smanjivanje bola.

Ljubičasta - Opuštanje, poboljšanje limfnog  metabolizma. Ljubičasta svetlost može ojačati tkivo proteinskih vlakana, istovremeno smanjiti pore. Ubrzati funkciju cirkulacije krvi, promovisati aktivaciju kožnog tkiva.


Narandžasto – Uklanja hiperpigmentacije i ožiljke.

Tirkizno – Smiruje kožu, zaceljuje je od opekotina od sunca.

Belo – Za bolju apsorpciju aktivnih supstanci i zatezanje kože.

Zakažite konsultaciju

Zainteresovani za naše usluge?

Zakažite konsultaciju

Popunite formu ispod, i neko od našeg osoblja će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na poverenju!