Tretman magičnim rukavicama

Tretman magičnim rukavicama je neinvanzivan tretman, u kome  nežnim rukavicama koje provode biostruje  stimulišemo umornu i opuštenu kožu i mišiće lica.

Pored pozitivnih efekata na kvalitet kože lica, koja trenutno dobije novi sjaj, to je i jedina metoda koja mimičnim mišićima može vratiti izgubljeni tonus.

Tretman magičnim rukavicama daje brze rezultate zatezanja lica, vrata i dekoltea. Sprovodi se na profesionalnom aparatu najnovije generacije, koji ima za cilj da elektroterapijom revitalizuje i regeneriše kožu i potkožno tkivo, poboljša elastičnost kože, ublaži otok očnih kapaka i podočnjaka, ublaži bore i ožiljke i kao vrhunac svega elektrostimulacijom mimičnih mišića izazove njihovo toniranje i podizanje i dovede do intenzivnog podmlađivanja.

Licu je isto kao i telu neophodno vežbanje u cilju njegovog oblikovanja. Od trenutka kada se uoče prvi znakovi starenja i opuštanja kože, tretman magičnim rukavicama postaje tretman za sve generacije, može izvoditi u pojedinačnim tretmanima od 25. god ili u serijama od 30. god. Mini serija od 4 do 5 tretmana daće sjajne i vrlo vidljive rezultate za najkraće moguće vreme. 

Nije vezan za godišnja doba i može se raditi u bilo kom mesecu.

Tretman traje: 60 min.

Zakažite konsultaciju

Zainteresovani za naše usluge?

Zakažite konsultaciju

Popunite formu ispod, i neko od našeg osoblja će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na poverenju!