Ultrazvučno čišćenje lica

Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica je bezbedan, ugodan i efikasan način čišćenja i rehidratacije, koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u ozbiljnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože (bore, slab tonus, fleke, akne,mitiseri, ožiljci…) Prednost ultrazvučnog čišćenja je ta što skraćuje vreme klasičnog tretmana, čini ga manje bolnim i prijatnijim po klijenta.

 

 

Tretman se izvodi ultrazvučnom špatulom – aparatom koji svojim ultrazvučnim vibracijama, izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja. U isto vreme, špatula uklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica. Ovakav vid tretmana je poznat i kao „tretman pred važan događaj“, jer osim što čiste kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe.


Vaša koža je bez iritacije i crvenila, tako da odmah nakon tretmana mozete nastaviti sa vasim svakodnevnim aktivnostima. Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom je tretman koji se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože,posebno osetljivoj.
Tretman traje: 30 min.

 

Ne preporučuje se:
- trudnicama;
- epileptičarima i osobama sa ugrađenim pejsmejkerom;
- osobama sa malignim oboljenjima;
- za akutne upalne promene na regiji koja se tretira.

Zakažite konsultaciju

Zainteresovani za naše usluge?

Zakažite konsultaciju

Popunite formu ispod, i neko od našeg osoblja će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na poverenju!