Uplifting Eye tretman

Prednosti

Prednost

Smanjuje bore i tamne kolutove oko očiju

Prednost

Podstiče regeneraciju kolagena

Nega područja oko očiju veoma je važna kako bi naše lice izgledalo mlađe. Nimalo ne čudi što su onda bore oko očiju jedan od najčešćih problema s kojima se susreću muškarci i žene. Osetljiva i tanka koža na području oko očiju zahteva posebnu negu i kozmetiku. Sitne linije i bore, podočnjaci i vrećice, neminovno se pojavljuju s godinama. Navedeni problemi pojavljuju se usled nedostatka vlage, masnoće i slabljenja kolagenih i elastičnih vlakana. Sve to utiče na ukupni izgled lica.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji danas postoje mnoga efikasna rešenja i neoperativne tehnike čiji su rezultati odmah vidljivi. Kombinacija tretmana aparatima i ručnih tretmana za područje oko očiju efikanso rešava razne probleme, a cilj im je postizanje bolje cirkulacije te limfne drenaže navedenog područja kako bi snabdeli tkivo kiseonikom i hranjivim sastojcima. Kako starimo, promene se događaju u svim slojevima, mišićima i potkožnom masnom tkivu. Zavisno od genetike i načina života, kod većine ljudi dolazi do pojave vrećica u predelu donjeg očnog kapka, a kod nekih se formiraju duboki i tamni podočnjaci tzv. ”dark circles”. Prvi znakovi starenja na području oko očiju i ostatku lica je pojava dehidracije i isušivanja kože. Postepeno dolazi do razvoja bora u predelu spoljnih rubova oka. koje nazivamo bore ”smejalice”, a s vremenom nastaje višak kože gornjeg i donjeg očnog kapka.

Uplifting eye tretman tretira područje oko očiju masažama, preparatima i posebnim tretmanima putem aparata. Tretman podstiče regeneraciju kolagena i hrani tkivo preko potrebnim hialuronom, vitaminima, mineralima i antioksidansima. Tako se postiže sjaj, smanjuju se bore te se povećava tonus kože. Rezultat je svetlija i lepša regija područja oko očiju. Ako želite osvežiti područje oko očiju ili poboljšati tonus i čvrstoću Uplifting eye tretman je idealan za Vas.

Tretman traje: 40min.

 

Zakažite konsultaciju

Zainteresovani za naše usluge?

Zakažite konsultaciju

Popunite formu ispod, i neko od našeg osoblja će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na poverenju!