Vacuum terapija

Terapija vakumom jedna je od brojnih terapija koje se koriste za rešavanje teško pristupačnih, dubokih masti koje se često nalaze na butinama, kolenima, zadnjici, stomaku i rukama. Oko područja se stvara vakuum koji uklanja celulit iz mišića, stimuliše protok krvi, stimuliše limfnu drenažu i pojačava efekte masaže ili vežbanja. Vakum terapija je savremena verzija drevne kineske umetnosti "kupiranja" koja je danas popularan alternativni tretman.

Vakum terapija je neinvazivan naučno istražen tretman, sertifikovan od standardnih agencija za kvalitet kao što su CE i FDA. Nudi efikasno rešenje za borbu protiv celulita u svim fazama, smanjuje lokalizovanu masnoću i preoblikuje telo.

 

Kako funkcioniše vakum terapija?

Sistem za vakum terapiju koristi valjke na usisavanje i pogon za manipulaciju i masažu tkiva u problematičnim područjima celulita. Ovaj novi sistem vakum terapije koristi kontinuirano usisavanje pri stalnom protoku, što sprečava oštećenje kože i tkiva, što omogućava postizanje boljih rezultata u manje sesija. Glava valjka sa rotirajućom spojnicom ima valjke sa malim trenjem koji klize linearno i okomito tako da terapeut može da izvrši pravi pritisak u skladu sa zahtevima svakog klijenta. Kombinacija valjaka sa usisavanjem mobiliše različita tkiva kože i stimuliše mikrocirkulaciju, što stvara limfnu drenažu kako bi se eliminisale tečnosti nakupljene u tretiranim područjima, olakšavajući eliminaciju toksina.

 

Efekat vakuum terapije se vidi već nakon prvog tretmana. Koža je zategnutija, samim pokretanjem cirkulacije u tkivu stimuliše se limfna drenaža i izbacivanje toksina. Tretmani se mogu raditi svaki dan ili svaki drugi dan. Ne bi trebalo praviti razmak više od 3 dana. Preporuka je serija od 10 tretmana. 

Kontraindikacija su izražene vene i kapilari, maligna stanja i trudnoća. 

Benefiti vacuum terapije:

-Smanjuje višak masnih naslaga na bokovima, butinama i zadnjici

-Poboljšava cirkulaciju krvi

-Opušta napetosti mišiće

-Povećava cirkulaciju limfe i eliminisanje toksina

-Poboljšana je zategnutost, čvrstoća i elastičnost kože

-Smanjuje celulit i sprečava skladištenje masnih naslaga

 

 

Zakažite konsultaciju

Zainteresovani za naše usluge?

Zakažite konsultaciju

Popunite formu ispod, i neko od našeg osoblja će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na poverenju!